Stream zadruga 3. Gledajte Zadrugu Uživo

Balkan Televizija

stream zadruga 3

Šou je od tada nastavljao da bude hit za Pink. Uživo prenos na sajtu postoji zahvaljujući ljudima koji postavljaju prenos na internet sa otvorenim kodom da embedovanje, što mi samo koristimo, i hvala na tome. Učitavanje plejera traje 15-20 sekunde. Ovo je nezvanični — fan sajt rijalipataktija Zadruga, a namenjen je druženju i komentarisanju dešavanja u rijalitiju. Bosanske, Srpske Hrvatske radio stanice uživo na internetu. Because, video in Youtube is legally posted, and open to be embed in external sites, this site only embed that official video with all Youtube rights to do that.

Next

TV Pink Zadruga Uživo

stream zadruga 3

Angažovali su i nekog propalog sportistu ili džabalebaroša koji nemaj drugog posla nego da se za veliki novac u rijalitiju svadja i pokazuje svoje najgore osobine, da uživa u bludu i razvratu pred desetinama i stotinama hiljada ljudi. Svi ostali web sajtovi poput farmatv, zadrugatv su lažni web sajtovi, predstavljaju se da su zvanični, a ustvari su piratski, otimaju narodu novac preko PayPal-a za lažno glasanje, šire viruse, itd. Srbija ,Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Makedonija, Crna Gora. Bosanske radio stanice uživo na internetu. Najslušanije domaće fm radio stanice Srbija, Crna Gora,Bosna i Hercegovina.

Next

Gledajte Zadrugu Uživo

stream zadruga 3

Zadrugari su potpuno izolovani od spoljnog sveta i ne mogu imati nikakvu komunikaciju sa onima koji nisu u kući. Šou prati grupu raznolikih takmičara, poznatih pod nazivom Zadrugari, koji zajedno žive u građevinskom kompleksu, pod stalnim nadzorom. Zadruga je novi rijaliti šou koji je ustvari nastavak prethodnih rijalitija Farma, Dvor i slični, sa nadom Željka Mitrovića, vlasnika imperije, da će novom emisijom oboriti dosadašnje rekorde u gledanosti. Istovremeno kada počinje Zadruga počeće i suparnički rijaliti šou program na Happy televiziji, novi , pa je Željko Mitrović objavio da će uložiti preko 10 miliona evra kako bi Zadruga bila do sada neprevaziđena emisija. Kliknite na plejer da bi pokrenuli ton. Ignorišite takve pozive, prijavite ih da budu obrisani.

Next

Balkan Televizija

stream zadruga 3

Takodje, i drugi popularan rijaliti Parove možete gledati na linku , a oba striminga se besplatno učitavaju. U skladu sa tim su angažovali najveće zvezde srpske estrade, u koju spadaju pevači i pevaljke, starlete i sponzoruše, prostitutke i kurve, kriminalci i lezilebovići. Takmičari se takmiče za nagradu od 50. Zadruga uživo se može gledati na ovoj stranici, u Youtube plejer-u ili Dailymotion plejer-u koji će biti ispod ovog teksta. . Najslušanije i najbolje radio stanice sa prostora bivse Jugoslavije.

Next

TV Pink Zadruga Uživo

stream zadruga 3

. . . . . .

Next

Balkan Televizija

stream zadruga 3

. . . . . .

Next