Reklama 5 oglasnik. Avtooglasi

ВИП маркет 5

reklama 5 oglasnik

Вашите биографии можете да ги испратите преку е-mail адреса: hristina. Огласи за работа во Скопје, огласи за работа Кочани, Кавадарци, Струмица, Прилеп, Штип, Велес, Струга итн. Пријави се од денес на е-маил hr cammeo. Регистрирајте огласи за работа, за позициите кои моментално се достапни во Вашата фирма. The position also requires that you have the ability to meet deadlines. Потребно е да се исполнат следниве услови за да се конкурира: Завршено основно или средно школо — машинска или електротехничка струка ќе се смета за предност Претходно работно искуство во фабрика или работа на терен со рачен, пневматски или електричен алат е предуслов за пријавување Познавање техника за заварување бакарни, алуминиумски и челични цевки ќе се смета за предност Познавање техничка документација, читање технички цртежи и машински склопни цртежи и документација Да поседува позитивен однос кон околината, грижа кон опремата и одговорност кон работата За следниве работни задачи Работа со рачен, пневматски и електричен алат при склопување на уреди и опрема Исполнување дневни, месечни и годишни планови за работа Познавање на машинска техничка документација и читање технички цртежи за склопување Одговорен и посветен однос кон работата, спремност за завршување на задачите во зададен временски рок Примена на современи техники во работењето Прецизно и внимателно ракување со алат, опрема и делови Запазување на правилата за безбедноста и заштита при работа, одржување на дисциплина Се добиваат следниве услови за работа Редовни месечни примања Работа во прва смена и исплата на прекувремени часови согласно плановите за работа Работа во фабрика, климатизиран објект Можност за обука, стекнување нови знаења и нови работни задачи Дефинирани дати за годишен одмор Награди за посветено извршување на работните задачи Исплата на регрес за годишен одмор согласно со условите за стекнување Можност за остварување новогодишен или друг надоместок Доколку сте заинтересирани испратете ги вашата биографија и писмо за мотивација на Македонски јазик на адреса: vrabotuvanje ozon. We also have will have a small collection of women purses made from textile no leather.

Next

Avtooglasi

reklama 5 oglasnik

Therefor it is important that you have the skills to produce such. Претходно работно искуство не е неопходно. Огласи за работа од дома, огласи за вработување на хотелски персонал, келнери, готвачи, заварувачи, лица за обезбедување, шофери, продавачки, сметководители, маркетинг агенти, и многу други работници се бараат на Пазар3. . It is important that you have documented experience of design and pattern making. Communicate with all levels across the business operations to ensure delivery of the target objectives. To perform Accounting Specialist tasks as directed and ensure that processes and policies are observed, maintained and improved.

Next

Огласувајте слобони работни места или погледнете ги тековните огласи за вработување

reklama 5 oglasnik

The main language will be Macedonian but it is important for you to write and speak fluent English. Се бара работа Најди работа на Пазар3. Тука може да регистрирате оглас, наведувајќи дека барате работа. Се нуди работа Сите компании може да ги огласуваат слободните работни места на Пазар3. Креирајте на работодавач за својата компанија и претставете им се на вашите потенцијални вработени.

Next

ВИП маркет 5

reklama 5 oglasnik

Чувствувајќи ја потребата од европски стандарди на квалитет во сегментот на такси услугите, а притоа дејствувајќи како лидер во 5 држави и повеќе од 40 градови, Cammeo вработува повеќе од 1. Ability to print patterns and cut fabric. We are seeking someone who is willing to work with us long-term. Претставете ги Вашите квалификации и способности, и очекувајте да бидете контактирани од оние фирми на кои можеби им треба работник токму од Вашата професија. It is essentiell that you have had professional experience working with sample making, from start to finish. To perform Accounts Receivable Specialist tasks as directed and ensure that processes and policies are observed, maintained and improved. Кандидатот ќе извршува работни задачи во одделот за склопување производи — машини и опрема за климатизација и други производи.

Next

Огласувајте слобони работни места или погледнете ги тековните огласи за вработување

reklama 5 oglasnik

The job requires great communication skills and a go-getter attitude. Младинска книга, реномирана меѓународна компанија од областа на издаваштвото на енциклопедии, објавува оглас за следната работна позиција: Агенти за телефонска продажба локација на работата Скопје Старосната граница како и работниот статус воопшто не се важни. Кандидатите треба да имаат само интерес за работа, а фирмата ги обучува и оспособува кандидатите за работа. Qualified candidates, please send your resume to: hr outsourceconsulting. Pay range dependent on skill and experience level and may be increased by 20-50%.

Next

Огласувајте слобони работни места или погледнете ги тековните огласи за вработување

reklama 5 oglasnik

Без разлика во која област се наоѓа Вашата фирма, на Пазар3 може да барате работници насекаде низ земјава. Requirements also include access to your own sewing machine with the ability to serge or overcast stitch. Посебни квалификации не се потребни освен желбата за работа, позитивна енергија и добро расположение на кандидатите. Работни услови: Плата по договор плус дополнителен % од продажба. . .

Next

Огласи за работа

reklama 5 oglasnik

. . . . . . .

Next

Огласи за работа

reklama 5 oglasnik

. . . . .

Next