Pandora privesci cijene. Pandora narukvice

Zlatara Šarm

pandora privesci cijene

Proizvođač nakita Pandora smatra kako je svaka žena posebna te su iz tog razloga osmislili jedinstvene Pandora narukvice — koje svaka žena kroji prema vlastitom ukusu i odabiru, ističući svoj individualni stil. U rukama veoma veštih majstora, privesci od stakla sa utisnutim Pandora logotipom, minijaturna su umetnička dela. Ukrašena funkcionalnom i dekorativnom kopčom koja je dostupna u više vrsta, od kuglične kopče ukrašene kamenčićima do prepoznatljive sferične bravice sa logotipom, narukvica je podeljena na tri dela koja su označena dvema nitima za kopče kako bi privesci stajali baš tamo gde Vi želite. Ručno završen srebrni privezak u obliku srca. Sa detaljima od svetlucavih kamenčića, slatkovodno gajenih bisera, kristala i dragulja, kao i ručno nanetog emajla, raznovrsni privesci takođe nose složene detalje koji svakom komadu dodaju posebnu draž.

Next

Zvanična online prodavnica originalnog PANDORA nakita

pandora privesci cijene

Te narukvice sadrže detalje od raznobojnog emajla, izrezanih srca ili svetlucavih kamenčića. Moderan i ženstven nakit, spoj tradicionalnog zanata i moderne tehnologije, rezultovao je unikatnim dizajnom, a to je upravo ono što Pandora nakit čini jedinstvenim u svetu. Na prodaju je Smartwatch sa mnošto funkcija. Ovaj italijanski brend predstavlja mašinsku izradu tradicionalnog i savremenog nakita. Korišćen za izradu nakita u drevnim vremenima, najsjajniji od svih metala nikada nije izašao iz mode. Zlatni privjesci i zlatni s poludragim kamenjem kreću se od 663 do 5.

Next

Zlatara Andrejević

pandora privesci cijene

Ukrasni privjesci od stakla izrađeni su od raznolikog Murano i njemačkog Reichenbach stakla. Mogućnost plaćanja pouzećem plaćate kod preuzimanja ili na račun u kojem slučaju je poštarina gratis šaljem nakon uplate. Ručno završen srebrni privezak u obliku ruže. Izrađeni od najkvalitetnijeg srebra, 14k zlata, Pandora Shine ili Pandora Rose mešavine metala sa utisnutim logotipom, predivno izrađeni i ručno završeni privesci ukrašeni su svetlucavim kamenčićima i kristalima. Sa jedinstvenom Pandora sferičnom kopčom, upletene kožne narukvice nudimo Vam u paleti klasičnih i sezonskih boja, po meri baš svake žene. Jednostavno rečeno, nama je stalo da nas preporučite, stoga ćemo dati sve od sebe da budete zadovoljni! Vršimo usluge popravke, čišćenja, poliranja i dorade nakita, graviranja, procjene, izdavanja certifikata. Dostupni u čarobnim oblicima i od visokokvalitetnih materijala, od srebra do 14k zlata i rumene Pandora Rose mešavine, sićušni elementi su savršeni za kombinovanje i uklapanje.

Next

Narukvice

pandora privesci cijene

Poštovani, ovom email adresom ste već započeli proces registracije ali ga niste aktivirali preko verifikacionog linka koji je stigao na Vašu email adresu. Idealna za poklon, dolazi u original Pandora kutiji. Upečatljive pčelice, oblik saća i motivi inspirirani suncem izražavaju osobnu snagu, dok privjesci u obliku srca te pavé kuglice kao privjesak predivno upotpunjuju svaku kreaciju s narukvicama ili ogrlicama. Cijena jedne narukvice 135 kn Cijena dvije narukvice 240 kn Cijena tri narukvice 345 kn Šaljem preporučeno poštom, poštarina je 20 kn. Korišten je za izradu nakita u drevnim vremenima, najsjajniji je od svih metala te nikada nije izašao iz mode. Pokreće ga kvalitetan Japan Quartz mehanizam , mineralno staklo otporno na habanje-grebanje , kućište , narukvica i kopča od nerdjajućeg čelika.

Next

Narukvice

pandora privesci cijene

Pandora trgovina nalazi se u novootvorenom zagrebačkom Arena Centru. Zavirujući u njihovo srce stvara kreacije kakve one žele da nose. Izrađena od srebra, 14k zlata, Pandora Shine i Pandora Rose metala, kolekcija privezaka za ogrlice donosi ženstvene cvetove i svetlucave pahuljice inspirisane prirodom, ali i simbolične čvorove, glamurozne kamenčiće i simbolične motive. Napravljen je od izuzetno kvalitetnog srebra 925, kombinovan sa fantastičnim dizajnom. Za početak odaberete narukvicu, a onda na nju nanižite privjeske koji će odgovarati samo vašem ukusu i željama. Od suptilnih kreacija do stilova koji oduzimaju dah, priveske odlikuje čitav niz završnih obrada i oblika. Od sićušnih kreacija ručno završenih i optočenih minijaturnim kamenčićima, pa do bogatih izražajnih privezaka sa fasetiranim kristalima i jedinstvenim stilovima sa Pandora logotipom, imamo privezak za svaku ogrlicu i ogrlicu za svaku ženu.

Next

narukvica Pandora original (NOVO)

pandora privesci cijene

Elegantne zlatne bangle narukvice iz Pandora klasične kolekcije imaju glatke, okrugle bravice i jednako su predivni ukrasi koji polažu test vremena. Izrazite se na predivan način sa našom Pandora Shine kolekcijom i predivnim asortimanom ogrlica sa pozlatom od 18k zlata. Ima na sebi oznaku brenda, na svakoj perlici oznaka Pandora Sa nakitom dobivate i pripadajuće Pandora pakiranje platnena vrećica Pandora Narukvica se kopča, dužina narukvice je 21 cm pristaje zapešćima svih debljina, vidljivo sa slike! Pravili smo već i srebrne lančiće na arapskom jeziku, srebrne lančiće na mađarskom jeziku, lančiće na engleskom jeziku, lančiće sa datumom rođenja. Nižite više oglica i kombinujte metale, ili ponesite samo jednu ogrlicu za minimalistički izraz luksuza. Dizajn i izgled čini ovaj sat da spada u kategoriju sa modelima drugih marki koji se prodaju po visokim cenama. Može se staviti na naruvicu ili ogrlicu po želji. Može se nositi i na ostalim narukvicama i ogrlicama ali nema funkciju stopera.

Next

Zlatara Andrejević

pandora privesci cijene

U Pandora plutajući medaljon srednje veličine staju do 3 sićušna elementa, a u veliki Pandora plutajući medaljon 5—6 sićušnih elemenata. Uspeh brenda zasnovan je na kombinaciji inovacije i kvaliteta. Šik i moderne, obe vrste narukvica sadrže kopče ukrašene Pandora logotipom. Nosite je samostalno kao jednostavnu svakodnevnu narukvicu ili dodajte izabrane priveske za kreiranje ličnog upečatljivog stila. Nakit za sva vremena — uvijek drugačiji i zanimljiv Sve žene imaju priče na koje mogu biti ponosne, osobnosti koje treba slaviti i trenutke koje život čine izuzetnima. Njeni komadi oživljeni iz skica, svojom formom upućuju na cvetne oblike i motive matične Firence, koja predstavlja izvor njene inspiracije.

Next