Gunaika xwris onoma greek mo. ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

ANT1 TV / ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

gunaika xwris onoma greek mo

Γεννά την κόρη της με ασφάλεια στη φυλακή και την ονομάζει Ελπίδα. Άραγε, πότε θα κλείσει ο κύκλος της εκδίκησης; Η ΙΣΤΟΡΙΑ Στον δεύτερο κύκλο οι ρόλοι αντιστρέφονται. Ο Κωστής προσπαθεί μάταια να αποδείξει πως αξίζει μια ευκαιρία να βγει έξω με εγγύηση. Το χάσμα ανάμεσα στη Μαρίνα και τον Μιχάλη μεγαλώνει, ενώ ο Μιχάλης προσπαθεί να είναι κοντά τόσο στη Μαρίνα όσο και στην Ιωάννα. Άραγε, πότε θα κλείσει ο κύκλος της εκδίκησης; Στον δεύτερο κύκλο οι ρόλοι αντιστρέφονται. Πλέον βρίσκεται στο έλεος του ΝΙΚΟΥ Κώστας Φαλελάκης ο οποίος είναι ικανός να φτάσει ακόμη και στον φόνο για να την κρατήσει κοντά του.

Next

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

gunaika xwris onoma greek mo

Η Κάτια αποφασίζει να σώσει το γιο της, παραβλέποντας ακόμη και την απόφαση του πατέρα της ανήλικης Μαρίνας. Την ίδια στιγμή, η Ρία λέει στον Γιώργο για την εγκυμοσύνη της Σοφίας, ενώ η Φένια συγκαλεί διοικητικό συμβούλιο με σκοπό την εκλογή προσωρινού προέδρου που θα διοικεί την εταιρεία… Υποψήφιες η Μαρίνα και η Κάτια… Επεισόδιο 50 Η Μαρίνα και ο Μιχάλης μετά το γάμο, αντί να έρθουν πιο κοντά, απομακρύνονται όλο και περισσότερο εξαιτίας της ψυχρής στάσης του Μιχάλη. Έλλη και Σοφία έχουν ξεκινήσει έναν ψυχρό πόλεμο. Σάββατο, 2 Μαΐου 2020 Σταδιακή θα είναι η άρση των περιοριστικών μέτρων και στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Πλέον βρίσκεται στο έλεος του ΝΙΚΟΥ Κώστας Φαλελάκης ο οποίος είναι ικανός να φτάσει ακόμη και στον φόνο για να την κρατήσει κοντά του.

Next

Ντόρα Μακρυγιάννη: Πώς σχολιάζει τις εξελίξεις στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα»;

gunaika xwris onoma greek mo

Στο πλευρό της, θα σταθεί ο ΑΡΓΥΡΗΣ Αλέξανδρος Σταύρου , που την ερωτεύεται και θα κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει. Στον ρόλο της «Μάρθας», η Ταμίλα Κουλίεβα. Δεν ξέρω τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, αλλά φοβάμαι τη Μαρίνα, γιατί κονταροχτυπιέται με την τρέλα». Πάνω στον καυγά τους, η Μαρίνα κάνει στην Έλλη μια αποκάλυψη, για την οποία θα μετανιώσει αμέσως μετά. Και η Μάρθα ξεκίνησε έχοντας στο μυαλό της την εκδίκηση και μόνο, αλλά στη συνέχεια πραγματικά αγάπησε τη Μαρίνα και την έχει σαν παιδί της. Μόνο μία θυσία θα φέρει την εξιλέωση.

Next

Γυναίκα χωρίς όνομα: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

gunaika xwris onoma greek mo

Η μόνη του ελπίδα για να απελευθερωθεί είναι η Έλλη που του ζητά σε αντάλλαγμα, την επιβεβαίωσή του ότι η μυστηριώδης Νάντια Πετρίδου που έχει εισβάλει στη ζωή τους, δεν είναι παρά η ίδια η Μαρίνα. Η αποκάλυψη του Αργύρη για τον θάνατο της γυναίκας του Νίκου τη συγκλονίζει. Παρασκευή, 1 Μαΐου 2020 Είχε κρύψει το σάκο με τα ναρκωτικά, τον οποίον εντόπισαν οι αρχές. Η Ρένα δίνει τα κανονικά χάπια στον Δημήτρη κρυφά από την Κάτια. Η Μάρθα, έξαλλη που η Μαρίνα δεν την άκουσε και το είπε στον Μιχάλη, φαίνεται να έχει κάποιο σχέδιο για να βγάλει το πρόβλημα από τη μέση.

Next

Γυναίκα χωρίς όνομα (2018

gunaika xwris onoma greek mo

Η ΚΑΤΙΑ Μαριάννα Τουμασάτου συλλαμβάνεται και μπαίνει στη φυλακή για να σώσει την κόρη της και να εξιλεωθεί για όλα όσα της έκανε. Ο Φώτης συναντάει τον αστυνόμο που του υπόσχεται πως θα κάνουν τα πάντα για να βρεθεί γρήγορα η Κάτια. Όταν όμως μάθει την αλήθεια θα είναι αργά. Επεισόδιο 48 Ο Μιχάλης και η Μαρίνα παντρεύονται. Κι ενώ η Μαρίνα περιμένει τον πατέρα της για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του, αυτός σκοτώνεται σε τροχαίο, παίρνοντας μαζί του το μεγάλο μυστικό. Στο πλευρό της, θα σταθεί ο ΑΡΓΥΡΗΣ Αλέξανδρος Σταύρου , που την ερωτεύεται και θα κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει.

Next

Γυναίκα χωρίς όνομα: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

gunaika xwris onoma greek mo

Προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της, αλλά η Κάτια τον εμποδίζει. Ο Μιχάλης σοκάρεται από την αποκάλυψη που του κάνει η Μαρίνα, πως το παιδί που περιμένει η Ιωάννα είναι δικό του. O Αντρέας βρίσκει τη Σοφία και την απειλεί για να μείνει μακριά από τους Μακρήδες. Ο Δημήτρης είναι σκληρός και επικριτικός με όλους και περισσότερο με το μικρό του αδερφό, το Μιχάλη. Η ΚΑΤΙΑ θυσιάζεται για την κόρη της, τη ΜΑΡΙΝΑ και μπαίνει στη φυλακή.

Next