Fodterapeut valby. Klinik For Fodterapi Valby

Klinik for fodterapi på Frederiksberg

fodterapeut valby

Klik på Ikonet onlinebooking nedenfor: Du kan også bestille et gavekort via onlinebooq. Klinik udlejes i Kbenhavn K, Areal: 20 m2. Logan lerman the three musketeers. Der en reel risiko for følgesygdomme som nedsat følesans eller kredsløbsforstyrrelser. Gradvis genåbning fra 20 april Hvilke behandlinger Udover de kritiske funktioner jeg har varetaget i forbindelse med nedlukningen og at mindske corona smitte, vil jeg nu også tilbyde almindelige fodbehandlinger.

Next

Fodterapeuterne Valby « v/ Lund & Winther

fodterapeut valby

Indlæggene er derfor både forebyggelse og behandling. Som fodterapeut tilbyder vi mange forskellige former for fodterapi i vores klinik f. Er fødderne trætte og ømme, eller går du med nogle skavanker i underbenet så r ing for en tid til fod massage og Paraffin-bad og mærk følelsen af afslappende velvære, en gennem arbejdet fod der har det bedre. Det skal ske ud fra en faglig vurdering og der er derfor ikke muligt at booke online. Fodterapi har nemlig mange behandlingsmuligheder.

Next

Hjem

fodterapeut valby

Det kan give sår, der har svært ved at hele. Hos Klinik for Fodterapi på Valby langgade, nær Frederiksberg og Sydhavnen i København, vil vi hellere end gerne være din foretrukne fodterapeut. Vi driver en lys og imdekommende klinik centralt beliggende i Valby 1. Wei Ming er en Statsautoriseret Fodterapeut og hos ham er der fokus på klientens ønske og med et højt service niveau, behandlingen vil være af højeste kvalitet og der kan trygt regnes med at Wei Ming er højt erfaren indenfor behandling af fødder. Dine fdder skal bre dig resten af livet. Vi kan hjælpe med at fjerne hård hud, ligtorne, nedgroede negle og andet, og vores fodterapeut sørger altid for, at du forlader vores klinik med dejlige og komfortable fødder.

Next

Fodterapeuter Valby

fodterapeut valby

Jeg vil bære værnemidler under behandlingen og der gøres grundigt rent mellem behandlingerne. Ønsker du behandling eller produkter Hvis du ikke er blevet kontaktet og gerne vil have en fodbehandling så kontakt mig på telefon. Vi tror på, at sunde og raske fødder er vejen til velvære og forhøjet livskvalitet. Du får også et par gode råd med på vejen om, hvordan du kan vedligeholde dine fødder. Leder du efter en dygtig fodterapeut i nærheden af Roskilde, Himmelev eller Trekroner? Regelmæssigt besøg kan give dig sunde, pæne fødder.

Next

Diabetes fodterapi i Valby

fodterapeut valby

Klinik udlejes i Graphic card comparison richie sambora leaves bon jovi. Kom ned og få en snak og se om vi har løsningen på dit problem. Så har du mere tid til at finde en fodplejer indenfor dit område. Tidligere i år 2001 til 2005 har jeg arbejdet som akupunktør og massør. Pris for hjemmebesøg er 420kr inklusiv kørsel.

Next

Velkommen hos Fodterapi Frederiksberg V/Beate Frølander

fodterapeut valby

Eksempelvis beskæring af hård hud, behandling af ligtorne samt behandling af nedgroede negle. Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt. Jeg kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Almindelig behandling vil være 400 kr. Pensionister kan søge om udvidet helbredstillæg til fodbehandling, hvis kommunen vurderer, at borgeren har behov for dette.

Next

Fodterapeut Valby

fodterapeut valby

Måske kan du selv klare det med lidt vejledning. Jeg glæder mig til at byde dig og din familie velkommen i min klinik for fodterapi V. Se dog Denne pris inkluderer et fodbad jeg medbringer fodbadesaltet , klipning og rensning af negle, fjernelse af eventuel hård hud og eventuelle ligtorne. Kontakt os 36 30 69 02 Om Fodpleje Omknap. Dine fødder skal bære dig gennem tusindvis af kilometer, det er derfor en god investering, at have dine fødder i fokus allerede tidligt i livet.

Next