Feriecenter nordjylland. Ho Ferie

Feriecenter Nordjylland

feriecenter nordjylland

Valget er taget fordi vi under ingen omstændigheder vil sætte nogen som helst i unødvendig fare for smitte i så kritiske tider med så kritiske helbredsmæssige udfordringer. Velkommen til vores fantastiske badeland! Danlands eneste feriecenter på Bornholm ligger i Gudhjems ekstraordinært idylliske og naturskønne omgivelser på solskinsøens nordlige kyst. Det er billigere, end du tror Det behøver ikke at koste en bondegård og en flybillet til de varme lande for at få en dejlig og oplevelsesrig weekend eller ferieuge. Mandag 08:00 - 17:00 Tirsdag 08:00 - 17:00 Onsdag 08:00 - 17:00 Torsdag 08:00 - 17:00 Fredag 08:00 - 20:00 Lørdag 08:00 - 20:00 Søndag 08:00 - 16:00 Uge 13 til 17 inkl. I skærbækcentret har vi også børneaktiviteter som for eksempel kunstskattejagt, T-shirt maling, malerværksted, bolchekogning og børnebowling. Tillæg for bestilling og linned. Selvom Danmark måske er en lille størrelse, er vi et land med en alsidig kultur og unik natur, der gemmer på meget mere, end de fleste tror.

Next

Danland Blokhus

feriecenter nordjylland

Friferie er ekspert i camping til Dalmatien og tilbyder et stort udvalg af alle de bedste pladser. Her kan du tage på opdagelse i havets dyreliv og se mere end 70 forskellige fiskearter i de 5 store akvarier og 40 mindre akvarier. Eller Mad ud af huset — Diner Transportable i hele Sønderjylland. Hvis sulten skulle blive for stor til at vente på fars grøntsagsgryde, er der også dejlige spisemuligheder på feriecenteret. Seriøs træningslejr i lækre omgivelser. Ved Vigsø og Hanstholm finder man levn fra 2 verdenskrig bla. Mandag 08:00 - 20:00 Tirsdag 08:00 - 20:00 Onsdag 08:00 - 20:00 Torsdag 08:00 - 20:00 Fredag 08:00 - 20:00 Lørdag 08:00 - 20:00 Søndag 08:00 - 18:00 Uge 43 til 52 inkl.

Next

Badeland

feriecenter nordjylland

Selvom et feriecenter ikke udbyder fitness, er det vigtigt at huske på, at både swimmingpools, badelande og vandreture også kan opfylde kroppens naturlige behov for bevægelse. Her er smuk natur, godt vejr, ekstravagante kirker, hyggelige gamle byer og turkist vand. Alle gæster der har foretaget en reservation vil løbende blive kontaktet og hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os. Her finder I alt fra det antikke Roms monumenter til skatte i Cortona. Mærk suset nedad den store vandrutsjebane, svøm nogle baner i motionsbassinet eller slap af i spa-poolen, saunaen, solariet eller i poolbaren. Det var netop dette ganske særlige lys, der i sin tid inspirerede de berømte Skagensmalere.

Next

Feriecenter Nordjylland

feriecenter nordjylland

Visse andre faciliteter skal man betale for. Her finder du sjove attraktioner, masser af kultur, de dejligste badestrande, klitter, et brusende hav og meget mere end det. Læs mere om Sommerhus i Blokhus Hvis du ikke kan finde en ledig feriebolig i din ønskede periode, kan du søge efter. Mød blandt andet klumpfisk, sæler og stimevis af andre spændende fisk. Spørgsmål: Hvor mange dage skal jeg bestille? Strandene er ofte klippestrande, og havet er en oplevelse i sig selv. Lej Badelandet Ønsker I at holde et større privat arrangement i badelandet, er det også muligt. Du kan boltre dig lige så ofte du vil inden for åbningstiderne — og helt gratis! Herefter vælges feriecenter, periode mm.

Next

Feriecenter og badeland i Nordjylland for hele familien

feriecenter nordjylland

Og fantastiske oplevelser venter lige uden for døren — uanset om du er til natur, byliv eller store seværdigheder. Prøv en masse forskellige sportsgrene, dyst mod hinanden og find familiens stærkeste mand. Den store vulkan troner 3350 meter op over havet. Når du bestiller et ferieophold på et af vores feriecentre, er visse yderligere services inkluderet i prisen. Nordjylland er Danmarks nordligste landsdel og er fyldt med oplevelser, aktiviteter og udflugtsmål for alle aldre, når I skal på badelandsferie. Book et ophold på et feriecenter hos Danland Med et udvalg på 28 feriecentre i hele Danmark kan du være sikker på, at der ikke er længere vej til dit næste ferieophold end absolut nødvendigt.

Next

Overnatning i Sønderjylland

feriecenter nordjylland

Her finder du butikker og spisesteder og Skulpturparken Blokhus. Vi har de perfekte rammer til din næste mini-ferie eller ferie i Sønderjylland, uanset hvad du har lyst til: At svømme, lege, træne — eller bare have det sjovt. Tranum Klit er et feriecenter i det naturrige område ved Tranum Strand i Nordjylland. På badelandsferie i Nordjylland får I et subtropisk inspireret badeland med vilde vandrutsjebaner, forhindringsbaner og en masse forskellige bassiner, som bølgebassin, varmtvandsbassin og børnebassin. I Børnetivoli er der karruseller, tekopper og andre mere rolige forlystelser. I kan benytte fitnesscenteret og slappe af i wellnessområdet. Nyd afslapningen i spabadet og rund hele besøget af i saunaen.

Next

Feriecenter i Nordjylland: Book ferie for hele familien.

feriecenter nordjylland

Byen er nem at komme rundt i via dens S-bahn og U-bahn, der mest af alt minder om et s-tog og en metro. I Danmark er der masser af oplevelser og aktiviteter for hele familien, så du kommer i hvert fald ikke til at kede dig. Svar: Adgang til pool eller badeland er altid med i prisen. Både store og små vandhunde kan få mange timer til at gå i det subtropiske badeland. Det er blevet endnu sjovere at tage på opdagelse i naturen sammen. Mandag 08:00 - 20:00 Tirsdag 08:00 - 20:00 Onsdag 08:00 - 20:00 Torsdag 08:00 - 20:00 Fredag 08:00 - 20:00 Lørdag 08:00 - 20:00 Søndag 08:00 - 20:00 Uge 32 til 32 inkl.

Next

Stort badeland i Nordjylland for hele familien

feriecenter nordjylland

Vi sørger altid for, at vandet i de udendørs bassiner er opvarmet til mindst 20 grader, og så må solen og legen gøre resten. Eller det stik modsatte hvis vejret tillader, havblik og total stilhed, hvor man kun hører fuglene synge. Når du bor i vores dejlige feriehuse, har du nemlig fri adgang til både badeland, fitnesscenter, legeland og badmintonbaner. Måske du er mere til vores åbne træstammerutschebane - men pas på, du kan risikere ukontrollerbar fnisen og høje jubelråb. Der er rigeligt at tage sig til i området, og I kan opleve alt dette ved at tage på badelandsferie i Nordjylland. Ankomst uden for åbningstid Hvis I ankommer uden for feriecentrets åbningstid, sørger vi for, at nøglen ligger fremme til jer. For de unge er der forskellige spillemaskiner, som de kan boltre sig med i forbindelse med overnatning i Sønderjylland.

Next