Elektrisk peis i stede for varme. Elektrisk peis med en portal

Kaminer

elektrisk peis i stede for varme

Den er også fin å bruke dersom møblering sperrer for strålevarme. Her får du svarene du trenger. Tenk areal En godt isolert bolig har et oppvarmingsbehov på 1 kW per 20 kvadratmeter. På maksimal varmeeffekt vil det koste 2 kroner i timen å drifte en elektrisk peis med varmeeffekt. Dette gir den en unik evne til å holde på varmen. Luftfukter Når det blir kaldt ute og vi varmer opp innendørs faller fuktigheten innendørs.

Next

ELEKTRISK PEIS MED KLASSISK DESIGN

elektrisk peis i stede for varme

Ovnene brukes til oppvarming og tørking på bl. Men de kan også bruke mye strøm- og er derfor anbefalt for de mindre rommene. Elektriske kan monteres i taket, på gulvet eller på veggen og krever ikke så stor plass. Samtidig som gasspeisene har blitt mer populære, har miljøkravene også økt i omfang. Forbudet gjelder derimot ikke gasspeiser som går på biogass selvom det er meget begrenset tilgang av dette i Norge Kilde: Norsk Varme Økende etterspørsel Etterspørselen etter gasspeiser har de siste årene økt i omfang, da de er enkle i bruk og gjør det enkelt å kontrollere varmen i boligen. Hvis du er usikker må du ta kontakt med noen med byggteknisk kompetanse Magasinovner er dyrere i innkjøp enn støpejernsovner.

Next

Dette bør du vite før du kjøper peis

elektrisk peis i stede for varme

Nye, frittstående elektriske ovner kommer I stilige design som passer perfekt med det enkle, Skandinaviske interiøret. Det kan være at dere ønsker en ekstra peis på soverommet, baderommet eller i entreen. Disse har overopphetingsvern og flammevokter. Avhengig av hvor du plasserer den, kan du oppleve og se den realistiske flammen fra flere forskjellige sider. Modellene uten varmeeffekt egner seg godt for et hjem der dere ønsker en peis for den gode stemningen.

Next

Elektrisk peis og gasspeis

elektrisk peis i stede for varme

Veggmonterte panelovner er dessuten både stilig og plassbesparende. Varmeeffekt og forbruk ved den nye peisen er vanlige spørsmål — her får du svarene du trenger. Tidligere ble slike modeller brukt utelukkende for eierne å understreke sin høye status og vise den til sine gjester. En panelovn er perfekt i mindre rom som brukes ofte, slik som soverom eller kontor. De fleste er utstyrt med en fjernstyring som du kan tenne ilden og justere varmen opp eller ned med.

Next

Elektrisk peis med en portal

elektrisk peis i stede for varme

En viktig ting å tenke på når man skal kjøpe vedovn, er størrelse. Det betyr at du får mer varme med mindre ved — besparende både for miljøet og lommeboken din. Tenk derfor over en funksjonell plassering du foretrekker. Dette har en negativ innvirkning på oss mennesker, møbler og planter. Det er stor spennvidde på prisene når det gjelder vedovner og prisen vil naturligvis avhenge av hvilken type peis og hvilken størrelse du velger. Enten det gjelder deler, service eller andre tekniske henvendelser, bare ring eller send oss mail! De er konvensjonsovner som passer godt til tilleggsoppvarming eller i andre sammenhenger hvor varmebehovet ikke er for stort, for eksempel i en hytte ved sjøen.

Next

Elektrisk peis med klassisk design

elektrisk peis i stede for varme

Med en terrassevarmer kan du nyte flere høstkvelder ute uten å fryse. Magic-Fire trenger kun vann fra springen og en strømtilkobling. Varmeeksperten er forhandler av Elektriske Peiser Varmeeksperten er spesialister på varmeprodukter. En tårnvifte er oftest utstyrt med timer og fjernkontroll, og du kan f. Våre kan drives av parafin eller diesel. Ventilasjonsvifter Frisk luft er svært viktig for et godt arbeidsmiljø, uansett hva man jobber med. Leveres med slange og regulator for fritidsflaske.

Next

Dette bør du vite før du kjøper peis

elektrisk peis i stede for varme

Ved kjøp av gasspeis kan du velge om du ønsker en flaske for oppbevaring av gass som du fyller på selv, der standardstørrelsen er 11 kilo, eller om du ønsker en større tank. Propandrevet varme Trenger du en fleksibel måte å varme med stor effekt? Før du går til innkjøp av en slik ovn er det viktig å sjekke at gulvet tåler vekten fra ovnen. Hvis fuktigheten i rommet er over 50% regnes luften som damp, og er dermed med på å fremkalle mugg. Elektriske gulvovner gir rask oppvarming og får jobben effektivt unnagjort. Oljeovner Oljefylte ovner er fortsatt svært populære, og det er mange grunner til hvorfor. En elektrisk peis styres enkelt ved hjelp av en app.

Next

Kaminer

elektrisk peis i stede for varme

En gasspeis tar liten plass og det er enkelt å integrere den i boligens interiør. Det skal bemerkes at konstruksjonen kan installeres i private hus, samt i romslige leiligheter. Disse effektive brennerne holder temperaturen oppe mange timer etter at solen har gått ned, og de sørger for behagelig varme utendørs fra tidlig vår til langt ut i september. Denne typen oppvarming fungerer også perfekt på baderom da det er en praktisk måte å bli kvitt fuktighet. Balansert ventilasjon bidrar til at det ikke oppstår fuktskader i bygningen i form av mugg og sopp, eller andre ugunstige forhold som kondens på vinduene. Etter at du har fullført dette trinnet, kan du begynne å montere rammen. Gleden over å fyre i ovnen blir også mye større når ovnen er riktig dimensjonert i forhold til rommets størrelse, da kan man fyre jevnt på kalde kvelder og få jevn temperatur.

Next